Skip to main content

Daarom Jaruba

Kies voor een specialist

Uwspecialist in warmtepompen

Jaruba is ’the new kid on the block’ op het gebied van warmtepompen. Wij zijn jong, ondernemend, hebben een andere kijk op de markt en denken vanuit onze klant.

We zijn geen traditioneel cv-ketelbedrijf dat 20 jaar cv-ketels installeerde en nu verplicht over moet naar warmtepompen.

Jaruba is uw warmtepompinstallateur.

Bereken uw voordeel

Daarom Jaruba:

  • Wij zijn klantgericht. Wij regelen subsidies en denken nu al mee over toekomstige uitbreidingen, zoals airco’s of all electric warmtepompen;
  • Wij maken gebruik van de nieuwste hardware en software. Dit betekent hogere rendementen en lagere kosten;
  • Wij gaan voor een langetermijnrelatie. Wanneer u later over wilt stappen naar all electric, dan kan dat. Ook verzorgen wij graag uw onderhoud;
  • Wij doen een stapje extra. We zorgen bijvoorbeeld voor een geluidsmeting, zodat u zeker weet dat u aan alle normen voldoet.

Innovatie en klantenservice

De basistechniek van warmtepompen bestaat al enige tijd. Maar de mogelijkheden om verder te innoveren door bijvoorbeeld technieken te combineren, slimme software te gebruiken en klanten volledig te ontzorgen, is nog relatief nieuw.

Specialisme is onze kracht en uw voordeel

Omdat wij niet gehinderd worden door bestaande bedrijfsstructuren en alles vanaf de basis rondom (hybride) warmtepompen hebben opgebouwd, kunnen we efficiënt werken en duidelijk communiceren.

Omdat we alles digitaal doen, hebben we altijd de juiste data paraat, kunnen we gedetailleerd offreren en houden we u als klant constant op de hoogte.

Mocht u in de toekomst ergens tegenaan lopen, dan kunnen wij uw data uitlezen en meteen met een oplossing komen.

Onze drijvende kracht

Jary Kroon is de drijvende kracht achter Jaruba (Jaruba staat voor Jary, Ruud en Bas). Jary is 25 jaar, heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU Delft en heeft een passie voor techniek én ondernemen.

Met zijn enorme drive wil hij producten altijd beter en slimmer maken en werkt hij constant aan nieuwe mogelijkheden die het leven makkelijker, comfortabeler en goedkoper maken.

Door zichzelf helemaal onder te dompelen in de techniek en op de hoogte te zijn (en blijven) van alle nieuwe ontwikkelingen, loopt Jary en Jaruba voorop als het gaat om de nieuwste warmtepompen, systemen, software en service en support. Hierdoor bent u als klant verzekerd van goede bewezen producten met een hoog rendement en een uitstekende service en support wanneer dat nodig is.

Jaruba houdt kantoor in Beverwijk. Wij zullen in eerste instantie Noord-Holland gaan bedienen met onze hybride warmtepompen. Zo zitten we dicht bij onze klanten, kunnen we levering en installatie garanderen en zijn we in de buurt mocht er een vraag zijn of service of onderhoud nodig zijn.

Offerte aanvragen