Skip to main content

Daarom Jaruba

Kies voor een specialist

Uwspecialist in warmtepompen

Jaruba is the new kid on the block op het gebied van warmtepompen. We zijn jong, ondernemend en hebben een andere kijk op de markt waarbij we vanuit onze klanten denken.

We zijn geen traditioneel cv-ketel bedrijf dat 20 jaar cv-ketels installeerde en nu verplicht over moet naar warmtepompen.

Jaruba is uw warmtepomp installateur.

Bereken uw voordeel

Daarom Jaruba:

  • Klantgericht. Wij regelen subsidies en denken nu al mee over toekomstige uitbreidingen zoals airco’s of all electric warmtepompen;
  • Nieuwste hardware en software. Dit betekent hogere rendementen en lagere kosten;
  • Wij gaan voor een langetermijnrelatie. Wanneer u later over wilt stappen naar all electric dan kan dat. Ook verzorgen wij graag uw onderhoud;
  • We doen een stapje meer. We zorgen bijvoorbeeld voor een geluidsmeting zodat u zeker weet dat u aan alle normen voldoet.

Innovatie en klantenservice

De basistechniek van warmtepompen bestaat al enige tijd. Maar de mogelijkheden om verder te innoveren door bijvoorbeeld technieken te combineren, slimme software te gebruiken en klanten volledig te ontzorgen, is nog relatief nieuw.

Specialisme is onze kracht en uw voordeel

Omdat wij niet gehinderd worden door bestaande bedrijfsstructuren en alles vanaf de basis hebben opgebouwd rondom (hybride) warmtepompen, kunnen we efficiënt werken en duidelijk communiceren.

Omdat we alles digitaal doen hebben we altijd de juiste data paraat, kunnen we gedetailleerd offreren en houden we u als klant constant op de hoogte.

Mocht u in de toekomst ergens tegenaan lopen wij uw data uitlezen en meteen met een oplossing komen.

Is mijn huis geschikt voor een hybride warmtepomp?

Jary Kroon is de drijvende kracht achter Jaruba (Jaruba staat voor Jary, Ruud en Bas). Jary is 25 jaar, heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU Delft en een passie voor techniek en voor ondernemen.

Met zijn enorme drive wil hij producten altijd beter en slimmer maken en werkt hij constant aan nieuwe mogelijkheden die het leven makkelijker, comfortabeler en goedkoper maken.

Door zichzelf helemaal onder te dompelen in de techniek en op de hoogte te zijn (en blijven) van alle nieuwe ontwikkelingen, lopen wij bij Jaruba voorop als het gaat om de nieuwste warmtepompen, systemen, software en service en support. Hierdoor bent u als klant verzekert van goede bewezen producten met een hoog rendement en een uitstekende service en support wanneer dat nodig is.

Jaruba houdt kantoor in Beverwijk en wij zullen in eerste instantie Noord-Holland gaan bedienen met onze hybride warmtepompen.

Zodoende zitten we dicht bij onze klanten, kunnen we levering en installatie garanderen en zijn we in de buurt mocht er eens een vraag zijn of service of onderhoud nodig zijn.

Offerte aanvragen