Skip to main content

Daarom Jaruba

Kies voor een specialist

Uwspecialist in warmtepompen

Jaruba is ’the new kid on the block’ op het gebied van warmtepompen. Wij zijn jong, ondernemend, hebben een andere kijk op de markt en denken vanuit onze klant.

We zijn geen traditioneel cv-ketelbedrijf dat 20 jaar cv-ketels installeerde en nu verplicht over moet naar warmtepompen.

Jaruba is uw warmtepompinstallateur.

Bereken uw voordeel

Daarom Jaruba:

  • Wij zijn klantgericht. Wij regelen subsidies en denken nu al mee over toekomstige uitbreidingen, zoals airco’s of all electric warmtepompen;
  • Wij maken gebruik van de nieuwste hardware en software. Dit betekent hogere rendementen en lagere kosten;
  • Wij gaan voor een langetermijnrelatie. Wanneer u later over wilt stappen naar all electric, dan kan dat. Ook verzorgen wij graag uw onderhoud;
  • Wij doen een stapje extra. We zorgen bijvoorbeeld voor een geluidsmeting, zodat u zeker weet dat u aan alle normen voldoet.

Innovatie en klantenservice

De basistechniek van warmtepompen bestaat al enige tijd. Maar de mogelijkheden om verder te innoveren door bijvoorbeeld technieken te combineren, slimme software te gebruiken en klanten volledig te ontzorgen, is nog relatief nieuw.

Specialisme is onze kracht en uw voordeel

Omdat wij niet gehinderd worden door bestaande bedrijfsstructuren en alles vanaf de basis rondom (hybride) warmtepompen hebben opgebouwd, kunnen we efficiënt werken en duidelijk communiceren.

Omdat we alles digitaal doen, hebben we altijd de juiste data paraat, kunnen we gedetailleerd offreren en houden we u als klant constant op de hoogte.

Mocht u in de toekomst ergens tegenaan lopen, dan kunnen wij uw data uitlezen en meteen met een oplossing komen.